Trött på lera !

I torsdags blev det tömkörning för Baroyas del,har fuskat med det den sista tiden. Tycker det va roligt förut, men tycker det är sjukt tråkigt just nu. Sen har jag blivit lite bortskämd när Siggan har kommit ut och tömkört henne och Siggan är så duktig på det. Idag joggande jag B lite snabbt för att åka sen och fixa fina naglar. Är så trött just nu på denna lera överallt, fast å andra sidan är det bra att man fortfarande kan rida i paddocken. Få se hur länge det dröjer tills vintern är här.

Vink !




Hoppsadel inköpt!

Har ju varit lite sugen att hopp mer och mer och i min dressysadel går det väl lite sådär. Så nu har jag köpt en hoppsadel. Kan säga att det va ett tag sen jag satt sist i en sån. Sen får jag så jäkla ont i vristerna av dom korta lädrena. Men idag skulle den invigas och till min hjälp hade jag banbyggaren Siggan med. Börjar med lite uppvärmning och känner hur otroligt dålig sits jag fick i den, äsch bara köra på. När hindrena kom fram blev hon superuppspelt. Ibörjan gick det väldigt fort, hon var knappt svängbar men efter ett tag lugna hon ner sig. Hade satt upp hindrena så vi kunde rida i en åtta, va en bra övning för då kunde hon inte bara rusa iväg efter hindret. Få se om vi åker iväg på nått roligt jox, skulle vara så skoj.
Vink !

Eskadron

Hittade Eskadrons senaste kollektion som va lite kul. Själv älskar jag bling bling och sånt jox och vart lite förälskad i schabraken. Täckena va lite too much, men lite skojjigt ändå.
 
 
Eskadron Platinum Edition
 
 

Ny vecka

Äntligen har brunsten gått över och hon börjar bli någorlunda normal igen. Jag satte upp ett schema tidigare men vissa bitar blev lite för mycket för henne då hon inte är helt hundra i kroppen. Sen märktes det också när jag fuskade med massage och stretchningen, då kom problemen tebax. Så nu måste jag skärpa mig om hon ska bli bra.

För dagen så är skritten bra och traven super, men galoppen är det mycket kvar att jobba med. Hon har inte den där styrkan än, men den kommer.
Så som schemat ser ut nu så blir det 2 dagar dressyr, 1 dag tömkörning, 1 dag rida ut och en dag markarb med bommar och cavaletti sen två dagar ledigt. Då hon har ledigt kan man skritta ut en kort sväng så hon iaf får röra på sig. Imorgon kommer dressyrtanten Siggan ut och tömkör Baroya.

Bild från hoppträningen



Ursäkter : D



RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!