Jäkla broms !

Tycker så jäkla synd om alla hästar som går ute med dessa bromsar. Våra hästar får gå in och vila sig emellanåt, för dom blir helt slut av dessa odjur. Har köpt nå nytt bromsspray på Strömsholm som verkar effektivt, men tyvärr bara en kortare stund. Men är perfekt under ett ridpass. Igår fick hästarna vila då värmen va för mycket för mycket för mig. På fredag får Prinsen nya bakskor eftersom han har tappat båda dom. Ikväll blir det ett dressyrpass på Baroya och en skrittur med Prinsen.
Vink !

Hästsemester !

Baroya fick en välförkänt semester på 2v och den tycke hon var alldeles för kort. Så efter första veckan matte skulle sätta igång henne fick jag en häst över mig och och jag
föll framåt och hästen trampade mig rakt på vaden. Kan säga att det gjorde mega ont och vart alldeles blå. Men jag hade sån tur att Allers kunde rida henne lite första veckan. Sen tog jag över ridningen med lite voltarensalva så kunde vi ta en tur ut iaf. Så nu kör vi på igen. Har inte haft nån större motivation till träning just nu, men under träningen idag gav bästa Anna mig en ide, eller snarare ett mål. Jag ska tävla en lätt B3. Vart säger jag inte än:-P Då kändes allt mycket roligare igen. Så nu får jag ringa hit min tränare och sen får Anna R hjälpa mig. Nu är jag taggad till tusen.
Sen har jag ett annat projekt igång också. Mitt bonusbarn skaffade sig en sommarhäst och i det stallet fanns en underbar valack som också behövde åka iväg till nån för att ridas igång för att senare säljas. Jag kunde inte motstå
frestelsen, så vi lastade in båda hästarna. Så har Allers och jag lite att göra. Dom har inte blivit ridna på ett år pga omständigheter. Ska försöka komma igång att blogga lite mer nu när jag har ny mobil. Berättar mer om dom två nya hästarna nästa gång.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!