Myspys i stallet !

Blev bjuden på jättegoda bakelser,bullar och kaffe idag i stallet,supergott och mysigt. Sen fick jag ett paket av bästa Anna med familj. Det va ett par jättesnygga silverboots som jag har velat köpa länge. Vart så himla glad för dom.
 
Efter fikat blev det lite ridning i ridhuset med lite poppig musik till. Idag va B sådär jobbig och dryg som bara hon kan vara. Hon va sur gick emot skänkeln, backa, slog med huvudet och jättestark. Men alla kan ha en dålig dag.
 
Imorgon kommer massören ut till Baroya och det ska bli spännande va hon hittar. Sen på tisdag åker Anna och jag ner till Flen på Jällsjö gård där Anna ska träna med Corden igen, det ska bli skojjigt. Sen kanske det blir en tur till i veckan med lite dressyrträning i Kungsör med Baroya och Corven. På söndag tävlar Anna igen i Kungsör. Det blir en skojjig vecka.
 
Bild på mina nya snygga boots
 

Knoppat man !

Idag va Anna hemma efter några dagar i England, så då blev det lite pyssel i stallet och ridning såklart. Jag red lite markarbete på B med bommar på marken och cavaletti. Hon kändes bra förutom att hon sitter fast lite i högersidan.Imorgon blir det spännande för då ska Anna och C ut och tävla. Så idag har vi tvättat C och putsat och donat och även knoppat manen. Han blev så stilig.
 

80-talet kommer tilbaka !

Sitter och kollar in höstkollektionen för häst och ryttare och det finns så mycket fint. Färgerna för i höst är mycket orange,grått,blått och rött förstås. En liten rolig sak i är att manchester är tillbaka. Mina favvo ridbyxor genom åren va mina gråa manchesterridbyxor av märket Chevalier. Supersköna och har hållt hur länge som helst. Har faktiskt kvar dom fast dom är försmå. Horze visar sin nya höstkollektion nu och hitta ett par manchesterridbyxor. Jag är lite sugen på ett par marinblå. Visar här ett par i rött.
 

Jagad !

Baroya och jag skulle ta en härlig kvällstur. Men den slutade inte så bra. Till att börja med så träffa vi på en tjej med sin häst dom skulle skritta ut och jag föreslog att vi kunde ju rida ut tillsammans. Hon red barbacka på sin häst. Det börja bra, hennes häst va lite seg så dom hamna på efterkälken. Efter vi har ridit en stund ser jag på håll en grävling kommer springandes emot mig. Jag blir livrädd och sätter full galopp mot tjejen som låg ganska långt bakom mig. Hon vart nog lite frågandes varför jag kom i skengalopp haha. Fast tjejen hon va inte rädd för grävlingar, fast det är jag. Så vi börja knalla hemåt, då en traktor kommer i fullfart och skrämmer tjejens häst så hon ramlar av sin häst och fick gå hem. Som tur va så gjorde hon inte illa sig. Jag som hade planerat en lugn och härlig kvällstur i det vackra vädret.

Vink !

Trimmat man !

Baroya går fortfarande ute om nätterna, men kommer in vid dåligt väder eller när dom små flugfäna är odrägliga. Hon har alltid trivits bäst ute bara det finns mat att äta. Hon är ett riktigt matvrak och hon har fått en riktig sommarkula haha. Men den ska vi jobba bort nu, nu är det slut på semester. Hon har haft det bra i sommar då jag har ridit lite då och då på henne eftersom jag har haft Prinsen också. Prinsen har nu åkt och det är verkligen tomt utan han. Men han har det bra där han är nu. Han är verkligen världens goaste och snällaste häst. Kommer sakna han.
 
Idag när jag tog in B så började det självklart regna, så ridturen ställde vi in och så pyssla jag lite med B och i stallet istället. Trimma man och svans på B så hon vart riktigt fin. Får bli en ridtur imorgon istället.
 

Shoppingtur !

I förrgår tog Anna, Siggan och jag en tur till den gigantiska dressyranläggningen i Lista. Naturligtvis skulle vi in och kika i hennes butik där man ville shoppa det mesta. Det fanns så himla snygga ridkläder och grejer till hästen. Vart speciellt kär i Fior da Liso kläderna, såååååå snygga och eleganta. Nästan lite för fint att rida i. Sen fortsatte vi vår shoppingtur till Bidermanns och slutade med en fika på Kungsörsbagarn. Riktigt trevlig dag :)
 
Måste visa er två av dom snygga Fior da Liso kläderna
 

Salsta !

Har nyligen kommit hem från dressyrträning med Anna och Corden i Salsta. Hon red för dressyrtränaren Christer Hyckenberg, en otroligt trevlig herre. Är så kul att föjla med på träningarna med Anna och C då man lär sig himla mycket själv och sen är dom så duktiga och stiliga ihop. Passar på och lägger ut en bild från träning.
 
Hoppas inte Anna dräper mig nu hihi
 

Bilder på Prinsen !

Har ju en valack som jag haft under sommaren som är till försäljning. Otroligt snäll på alla sätt och vis.
Tom lilla Amanda som är 10 år har ridit själv på han. Han är ganska stor då han är 175 mkh. Vi har gått
ganska långsamt fram då han har stått ett år. Men han är väldigt lydig och lyhörd och välutbildad även om han har stått ett tag. Han är född år 2000 och är e Electro ue Shaftesbury xx.
Han har även tre bra gångarter och har tidigare tävlat i hoppning och tränats upp till 150cm.
Lägger upp lite bilder på han.
 
 
 

Fint i stallet !

I helgen har vi sopat bort spindelnät i stallet och kalkat väggarna. Vart riktigt ljust och fint i stallet. Just nu rider jag mest på vallen, måste få bort Baroyas sommarmage. Sen tycker B det är så skoj när hon får galoppera på lite på ängen. Den andra hästen jag har under sommaren kör jag fortfarande ganska korta pass med mycket skritt och lite trav. Har varit mycket med hästar denna sommar. Vart inte riktigt som jag planerat från början och tyvärr har min egna
n häst inte fått dn tid som jag velat gett henne.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!