Film !

Här kommer en film från senaste dressyrträningen med Anna A. Min älskade, knäppa häst : )


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Dressyrträning !

Hade dressyrträning för Anna Aneheim idag och jag är supernöjd med träning, trots att hon va lite bråkig ibland.
Laddar upp lite bilder från träningen. Berättar lite mer om träningen imorgon. Nu är jag supertrött. Kommer även ladda upp en filmsnutt senare.
Godnatt












Löshoppning!

Idag hade vi löshoppning på schemat och det vart så många som 8 st. Unghästarna skötte sig jättebra och sötast va lilla Dunder 2 år, en nordiskorsning. Min häst verkligen älskar att löshoppa och hon körde fullt race haha. Givetvis hade jag med kameran och tog kort på alla. Lägger upp Bilder på Baroya och även söta lilla Dunder.

















Dunder




WOW

Har nyligen tittat på Patrick Kittels nya superstjärna. Han heter Sezuan, 3 år och nyligen godkänd hingst. Jösses vilken trav han har, blir inte lätt att sitta ner på den. Jag säger bara wow vilken häst.



Snyggt till våren !

Har kollat in HV Polos vårkollektion och blev störtkär i lila sakerna, sååå snygga. Finns även i andra snygga färger. Kolla in : P







http://www.hv-polo.com/

Uppdatering !

Dåligt med uppdatering här. Börjar med förra veckan. Fick min nya bett, ett Baucherbett. Det är bland dom skarpaste betten du får tävla med i dressyren i lägre klass, plus att det är lite hävstångseffekt på det. Till min stora besvikelse kände jag inte så stor skillnad på det och ett vanligt bett. Men men man får testa sig fram. Hade även en trevlig eftermiddag på Strömsholm med Siggan. Fikade på Markan och shoppade lite på sadelmakeriet.

I fredags va jag med och tittade när Anna var med på dressyrkurs för Mattias Jansson. Anna och Corden va superduktiga och fick fina lovord från Mattias. Det var otroligt inspirerande och lärorikt. Tack Anna för att jag fick följa med : )

Anna och Corden



I helgen har det varit full rulle. Har hjälpt grannen med sina 3 åringar som ska visas på 3-års testen på Strömsholm. Det ska bli riktigt spännande. Fick även rida två av hennes hopphästar. Det va skoj att få rida nån annan häst än sin egen. Kommer är upp nån bild från ridningen. Idag ska jag försöka ta det lite lugnt och kurera min jäkla förkylning. Har dressyrträning på söndag och då vill jag vara frisk och pigg.
Vink !



Bildbomb

I fredags var dressyrtanten Siggan här och dona med mig i stallet, alltid trevligt med sällskap. Hon tömkörde även Baroya och jag passa på att ta lite bilder. Baroya var riktigt pigg och passa även på att busa lite, men hon jobbade på riktigt fint. Tycker det är helt otroligt att vi är i mars och det är redan mjukt i marken så man kan använda paddocken.


















På lördagen körde vi alla ett härligt dressyrpass i paddocken. Baroya kändes väldigt fin och jobbade på bra. Hon vart dock lite stark i galoppen på långsidorna, men hon tyckte nog det va härligt att få sträcka ut lite : P
Hade sån tur att vännen Ramona tog lite bilder på oss. Tack Ramona : D












Fullspäckad vecka !

Har varit full rulle hela vecka och jag har varit så trött på kvällarna att jag inte har orkat suttit vid datorn. Kan säga att det är väldigt olikt mig. Jag tittar nästan aldrig på tv om kvällarna, sitter hellre och kollar runt på internet. Två av mina kompisar har nämligen skaffat sig nya hästar. Ena hästen kom i söndags och den andra kom igår. Så jag har hjälp till med div saker, men skoj har det varit. Idag red jag lite markarbete i grannens stora paddock, Baroya va bara liiite taggad haha. Vårkänslorna är väl på G. Imorgon ska jag tömköra och på lördag har vi blivit inbjudna till löshoppning hos grannen. Ska även hjälpa henne att löshoppa hennes hingstar. Hoppas vi får underbart väder även i helgen som det har varit hela veckan.
Vink !

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!