Nu är vintervilan slut !

Baroya har haft det lugnt och skönt i 3 veckor nu och har bara blivit riden lite då och då. Men nu kör vi igen. Anna red B igår och gick jättebra. Man blir gärna lite hemmablind och kör bara på. Fick lite tips om hur jag ska göra med hennes bogar och rumpa som skjuter ut lite här och där, hon är som en ål emellanåt. Idag red jag barbacka i djupsnön i paddocken, perfekt träning.




Ny design !

God fortsättning och hoppas alla har haft en bra jul.
Kommer att göra om lite här på bloggen, så det kanske blir lite rörigt till en början.
Vink !

Glamour ridning !



Baroya invigde sina fina silver boots i helgen. Har knappt vågst haft dom på så dom inte bli förstörda. Det blev dressyrträning till Magnus Uggla och poppiga jullåtar i ridhuset. B var extra pigg eftersom hon har haft lite ledigt. Men jag satt kvar i galoppen trots hennes konster.

Sen som ni vet så letar jag fortfarande hjälm och har blivit så förälskad i en hjälm. Får nog skriva till tomten och önska mig den hjälmen, och jag har varit snäll heeeela året :D
visst är den snygg :p




Jobbigt med dena kyla !

För mig som har astma när det blir kallt så blir det väldigt jobbigt med andningen. Men till helgen bli det mildare så då ska jag rida. Baroya har haft en minisemester på 2 veckor nu , så du är det dags att köra igång igen om det inte blir svinkallt. Har varit lite bloggtorka här, motivationen är inte på topp med detta mörker, lera, nu snö och snöstorma. Det positiva är att om 9 dagar börjar det bli ljusare igen och det är absolut min favoritårstid.
Rider annars mest i ridhuset nu eftersom jag glömde snösulorna när hovis va här. Vi tränar fortfarande med att rida B i en låg rund form. Sen har jag mot slutet av ridpasset plockat upp henne lite för mer samling och sen avslutar jag passet med låg, rund igen. Sen till jul nu ska jag på en dressyrkurs, det bli skoj.

Ny kompis !




RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!